Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare-IBA Bucuresti

Partenerul desfăşoară activitate de cercetare, dezvoltare tehnologica si activitatea de servicii reprez de centrul de formare prof (autorizari pentru patiser, brutar, cofetar-patiser, limbi straine, protectia muncii, manager proiect, compet antrepr, tehnician analize produse alimentare) si centru de evaluare competente profesionale (brutar, patiser, administrator pensiune turistica).Solicitantul are experienţă în instruirea oamenilor din industria alimentară, din mediul rural şi urban, dobândită prin activităţi în diferite proiecte de cercetare sau din implicarea în activităţi didactice din învăţământul superior.

Activitatea de baza a partenerului este de cercetare, dezvoltare tehnologica si activitatea de servicii reprezentata de centrul de formare prof(autorizari pentru patiser, brutar, cofetar-patiser, limbi straine, protectia muncii, manager proiect, compet antrepr, tehnician analize produse alimentare) si centru de evaluare competente profesionale(brutar, patiser, administrator pensiune turistica).

SC MEMO CONSULT KR SRL

 Partenerul 2 este o societate comerciala cu capital privat infiintata in 2004 avand ca principal obiect de activitate alte forme de invatamant. Partenerul 2 este o companie ce isi desfasoara activitatea in domeniul instruirii personalului prin organizarea de traininguri si consultanta. Partenerul 2 detine o franciza americana a unei metode ce are la baza 22 de ani de cercetari stiintifice a caror rezultat sunt traininguri pentru managementul stresului. Partenerul 2 a derulat activitati care sa imbunatateasca gama de servicii in domeniul specializarii in traininguri pentru managementul stresului insa in timp si-a extins aria de competenta spre dezvoltarea personala vanzari, comunicare si life coaching. Au fost derulate activitati in vederea dezvoltarii managementului resurselor umane prin asigurarea, dezvoltarea, motivarea si mentinerea angajatilor in vederea realizarii cu eficienta maxima a obiectivelor si satisfacerii nevoilor fortei de munca capabile. Partenerul 2 a cautat mereu sa se adapteze publicului larg in functie de necesitatile lor individuale (coaching) prin organizarea de cursuri publice in colaborare cu alte companii specializate dispund astfel de traineri permanenti precum si de traineri angajati sporadic in concordanta cu toate solicitarile.

 Solicitant/Beneficiar SC. Kubert HPS SRL

 Solicitantul este responsabil de implementarea activitatilor proiectului si va participa activ la planul de implementare al proiectului.Solicitantul va coordona activitatile proiectului si implicarea fiecarui partener, va constitui echipa de management, va asigura baza materiala necesara pentru desfasurarea tuturor activitatilor din cadrul proiectului si va derula in mod direct activitatile de management general,activitati de promovare ale proiectului si a oportunitatilor de ocupare, Structura parteneriala din cadrul proiectului s-a agregat pe principiul complementaritatii de rol, prin urmare s-a avut in vedere ca fiecare dintre membrii consortiului sa poata aduce un plus de valoare.

Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

Conţinutul acestui site nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.