Conferința de închidere a proiectului – „Măsuri active și integrate de ocupare pentru persoanele vulnerabile și șomeri de lungă durată din zonele industrializate aferente regiunilor NE si SE – O șansă în plus!”, POSDRU/183/5.1/S/152354

Kubert HPS SRL în parteneriat cu SC MEMO CONSULT KR SRL și Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare-IBA Bucuresti, anunță închiderea proiectului cu titlul Măsuri active si integrate de ocupare pentru persoanele vulnerabile si someri de lunga durata din zonele industrializate aferente regiunilor NE si SE”, POSDRU/183/5.1/S/152354, care  a avut loc în localitatea Borca, în data de 17 decembrie 2015.

Eveniment de informare si constientizare – Tulcea 5 august 2015

Kubert HPS SRL în parteneriat cu SC MEMO CONSULT KR SRL și Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – Bucuresti au organizat Evenimentul de informare și conștientizare al proiectului POSDRU/183/5.1/S/152354 – O șansă în plus, care s-a desfășurat în data de 5 august, în localitatea Tulcea, Hotel Delta.

Scopul proiectului este îmbunătățirea capacității de ocupare a persoanelor în căutarea unui loc de muncă, a șomerilor, în special de lungă durată, dar și a persoanelor inactive.

Kubert HPS SRL în parteneriat cu SC MEMO CONSULT KR SRL și Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare-IBA Bucuresti vă invită la evenimentul de deschidere al proiectului cu titlul Masuri active si integrate de ocupare pentru persoanele vulnerabile si someri de lunga durata din zonele industrializate aferente regiunilor NE si SE” , POSDRU/183/5.1/S/152354, 22 aprilie, ora 12.00, la căminul cultural al comunei Ceahlău, județul Neamț.

Conferința de informare a proiectului cu titlul „Măsuri active si integrate de ocupare pentru persoanele vulnerabile si someri de lunga durata din zonele industrializate aferente regiunilor NE si SE – O sansa in plus!”, POSDRU/183/5.1/S/152354, din data de 24 iunie, Restaurant Vitoria Lipan, în Comuna Tarcău, județul Neamț.

POSDRU/183/5.1/S/152354

Axa Prioritară 5 – „Promovarea măsurilor active de ocupare”

Titlul proiectului: „Masuri active si integrate de ocupare pentru persoanele vulnerabile si someri de lunga durata din zonele industrializate aferente regiunilor NE si SE – O sansa in plus!

Cod contract: POSDRU/183/5.1/S/152354

Masuri active si integrate de ocupare pentru persoanele vulnerabile si someri de lunga durata din zonele industrializate aferente regiunilor NE si SE – O sansa in plus!

 Kubert HPS SRL în parteneriat cu SC MEMO CONSULT KR SRL și Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare-IBA Bucuresti au organizat deschiderea proiectului strategic cu titlul „Masuri active si integrate de ocupare pentru persoanele vulnerabile si someri de lunga durata din zonele industrializate aferente regiunilor NE si SE” , POSDRU/183/5.1/S/152354, care s-a desfășurat în data de 22 aprilie, ora 12.00, la căminul cultural al comunei Ceahlău, județul Neamț.

Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

Conţinutul acestui site nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.