Curs gratuit de Lucrător comercial

Kubert HPS SRL în parteneriat cu SC MEMO CONSULT KR SRL și Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – Bucuresti organizează în curând cursul gratuit de  Lucrător comercial în Comuna Tașca, Județul Neamț.

Vă vom ține la curent cu detalii despre data desfășurării cursului pe site-ul www.osansainplus.ro si/sau www.facebook.com/O.sansa.in.plus

Curs gratuit de Frizer

Kubert HPS SRL în parteneriat cu SC MEMO CONSULT KR SRL și Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – Bucuresti organizează în curând cursul gratuit de Frizer în localitatea Bicazul ardelean, Județul Neamț.

Vă vom ține la curent cu detalii despre data desfășurării cursului pe site-ul www.osansainplus.ro si/sau www.facebook.com/O.sansa.in.plus

Curs Lucrator in izolatii

travy poze 324 travy poze 327 travy poze 329 travy poze 330 travy poze 335

Kubert HPS SRL a demarat cursul gratuit de Lucrător în izolații în data de 04 septembrie în localitatea Tarcău, în cadrul proiectului cu titlul Măsuri active si integrate de ocupare pentru persoanele vulnerabile si someri de lunga durata din zonele industrializate aferente regiunilor NE si SE”, POSDRU/183/5.1/S/152354.

Proiectul oferă servicii de informare, consiliere profesională, orientare în carieră grupului țintă de minim 225 persoane dintre care șomeri, persoane inactive și persoane fără loc de muncă.

Detalii pe: www.osansainplus.ro și/sau consiliere@kubert.ro

Curs Brutar si patiser

IMG_6128 IMG_6129 IMG_6125

ANUNT DESCHIDERE CURSURI DE FORMARE PROFESIONALA

Proiectul “O sansa in plus! “ , derulat prin parteneriatul dintre SC. Kubert HPS SRL, SC MEMO CONSULT KR SRL si Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare-IBA BUCURESTI, desfasoara incepand cu 1 septembrie 2015 modulul teoretic al cursurilor de formare profesionala in meseria de brutar si patiser.

Scoala Gimnaziala din comuna Dorobantu gazduieste atat cursurile pentru meseria de brutar cat si pe cele pentru meseria de patiser. De asemenea, penru meseria de patiser se desfasoara cursuri de teorie si in incinta Grupului Scolar Agricol din comuna Topolog,

Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

Conţinutul acestui site nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.